Transformational Cupping

Transformational cupping is een natuurlijke en niet-invasieve behandelmethode die kan helpen bij het verminderen van pijn, verbeteren van de bloedcirculatie en ontspannen van gespannen spieren. Het gebruikt vacuüm cups die op specifieke plekken op de huid worden geplaatst. Er zijn verschillende soorten cups en technieken die kunnen worden gebruikt afhankelijk van de specifieke behoefte van de patiënt. Transformational cupping kan een brede waaier van klachten behandelen, van rugpijn tot huidproblemen en is een optie om te overwegen als u op zoek bent naar een natuurlijke manier om pijn te verminderen en uw immuunsysteem te versterken.

Voordelen:

Transformational Cupping

Enkele behandeling:

Cupping by Nance & More

Gemakkelijk afspraken maken

Wij behandelen alleen vrouwen

Wij zijn gevestigd in Olst, Overijssel

Gediplomeerd en gecertificeerd

Wat is transformational cupping en hoe werkt het?

Transformational cupping is een oude behandelmethode die al duizenden jaren wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het is een niet-invasieve techniek waarbij vacuüm cups op specifieke plekken op de huid worden geplaatst. De cups creëren een vacuüm, waardoor de huid, weefsels en spieren naar binnen worden gezogen. Dit kan helpen bij het verminderen van pijn, verbeteren van de bloedcirculatie en ontspannen van gespannen spieren. Er zijn verschillende soorten cups en technieken die kunnen worden gebruikt afhankelijk van de specifieke behoefte van de patiënt. Transformational cupping kan een brede waaier van klachten behandelen, van rugpijn tot huidproblemen en is een optie om te overwegen als u op zoek bent naar een natuurlijke manier om pijn te verminderen en uw immuunsysteem te versterken.

Transformational Cupping

Transformational cupping is een oude behandelmethode die kan helpen bij het ontspannen van gespannen spieren en verminderen van ontstekingen. Door het creëren van een vacuüm met behulp van speciale cups, worden spieren naar binnen gezogen. Dit kan helpen bij het ontspannen van de spieren en verminderen van pijn.

Daarnaast kan transformational cupping ook helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam. Dit komt doordat de verhoogde bloedcirculatie, die ontstaat door de vacuümtechniek, kan bijdragen aan een snellere genezing van blessures en aandoeningen.