Tegels zetten

Tegelzetter TNS is een tegelzettersbedrijf dat inmiddels al 5 jaar actief is in deze branche. Met veel zorg en aandacht werken wij voor zowel particuliere –  of zakelijke opdrachtgevers aan tegelwerk voor woonkamers, badkamers en toiletten.

Professionele tegelzetters

TNS Tegelzettersbedrijf, uw tegelzetter in Deventer en omgeving. Voor particulieren, bedrijven en in opdracht van aannemers. TNS Tegelzettersbedrijf levert u hoge kwaliteit tegelwerk tegen een goede prijs. We denken met u mee en ontzorgen. Daarmee leveren we u als tegelzetter in Deventer en omgeving een totaaloplossing voor uw project.

Complete badkamers

Onze passie en specialiteit is het realiseren van complete badkamers. Uw droom badkamer realiseren wij vanuit vakmanschap en oog voor detail. Geen project is ons te gek. We staan van begin tot eind voor u klaar. Bekijk hoe wij te werk gaan:

Wilt u ook een droombadkamer? In een persoonlijk gesprek bepalen we al uw wensen. Hierbij helpen wij u graag met het maken van de juiste keuzes voor uw persoonlijke situatie.

We zetten al uw wensen en bijbehorende werkzaamheden overzichtelijk op papier. Dit leidt tot een heldere offerte.

 

U beoordeelt de offerte. Na goedkeuring maakt u met uw persoonlijke contactpersoon afspraken om te starten.

Met ons team van vakmensen komen we uw droombadkamer realiseren. Uw vaste contactpersoon houdt u op de hoogte van de voortgang. Uiteraard zorgen wij ervoor dat eventuele oude materialen netjes worden afgevoerd.

Uw complete badkamer is klaar! Tijd om te gaan genieten.

Badkamers in Deventer

Met kennis van alle soorten tegels en een stabiel netwerk van vakspecialisten zoals stukadoor, loodgieter en kitter kunnen wij u volledig ontzorgen en uw complete badkamer realiseren.

Uw vaste contactpersoon zorgt ervoor dat u nergens naar om hoeft te kijken. Bij elk project hebben wij service hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat wij niet rusten voordat uw complete droombadkamer realiteit is en het genieten voor u kan beginnen.

Vakkundig tegelzetten

Tegelwerken

TNS Tegelzettersbedrijf is er voor al uw tegelwerken. Naast badkamers verzorgen we ook elk ander tegelwerk. Of het nu gaat om uw vloer, wand, toilet of keuken; het kan allemaal! Onze uitgebreide ervaring in alle soorten tegels en legpatronen maakt dat u altijd een goed advies krijgt voor uw tegelwerk, passend bij uw persoonlijke situatie. Waar kunnen we ú mee helpen? Neem contact op

Wat zeggen onze klanten