Sculpting gehele buik & Lovehandles

Sculpting van de gehele buik en lovehandles is een techniek die wordt gebruikt om vet te verminderen en de contouren van de buik en heupen te verbeteren. Dit kan worden bereikt door middel van verschillende methoden, zoals liposuctie, coolsculpting en/of behandelingen met behulp van specifieke crèmes of lotions.

Voordelen:

Sculpting gehele buik & Lovehandles

Enkele behandeling:

Voordeel pakket:

Touch up behandeling

Cupping by Nance & More

Gemakkelijk afspraken maken

Wij behandelen alleen vrouwen

Wij zijn gevestigd in Olst, Overijssel

Gediplomeerd en gecertificeerd

Wat is Sculpting

Na het succes van de “Brazilian Butt Lift” is er nu de “Colombian Butt Lift”. Ronde, stevige billen vormen een onmiskenbaar onderdeel van het huidige schoonheidsideaal. De “Colombian Butt Lift” is de allernieuwste trend op vlak van billenlifting. In tegenstelling tot de “Brazilian Butt Lift” of Bilimplantaten, is deze behandeling pijnloos en risicoloos. Bij de “Colombian Butt Lift” maken we gebruik van intensieve vacüumtherapie. Hierbij worden de billen gelift, wordt er meer volume bekomen en de behandeling is ook uitermate efficiënt tegen cellulite. Na 6 sessies blijft het resultaat 8 à 12 maanden behouden. Voor een optimaal resultaat kan je elke 6 maanden een onderhoudssessie komen doen. Voor klanten is deze behandeling ook zeer aantrekkelijk, omdat deze –relatief- goedkoop is en pijnloos.

Hoe verminder je Lovehandles

Na het succes van de “Brazilian Butt Lift” is er nu de “Colombian Butt Lift”. Ronde, stevige billen vormen een onmiskenbaar onderdeel van het huidige schoonheidsideaal. De “Colombian Butt Lift” is de allernieuwste trend op vlak van billenlifting. In tegenstelling tot de “Brazilian Butt Lift” of Bilimplantaten, is deze behandeling pijnloos en risicoloos. Bij de “Colombian Butt Lift” maken we gebruik van intensieve vacüumtherapie. Hierbij worden de billen gelift, wordt er meer volume bekomen en de behandeling is ook uitermate efficiënt tegen cellulite.