Keuken betegelen? Badkamer betegelen? Vloer betegelen?
Wij helpen u graag verder!

Tegelzetter TNS is een tegelzettersbedrijf dat inmiddels al 5 jaar actief is in deze branche. Met veel zorg en aandacht werken wij voor zowel particuliere –  of zakelijke opdrachtgevers aan tegelwerk voor woonkamers, badkamers en toiletten.

5 jaar ervaring

Wij hebben ervaringen met huurwoningen en koopwoningen, daarnaast hebben wij ook ruimschootse ervaring in de nieuwbouw, utiliteitsbouw én renovatiewerken.

Onze missie

Onze ambitie is om toonaangevend te zijn in het realiseren van tegelwerken voor particulieren en zakelijke doeleinden.

Deskundig advies

Of u nu op zoek bent naar een tegelzettersbedrijf in de utiliteitsbouw, nieuwbouw of voor renovatiewerken: bij TNS Tegelzettersbedrijf bent u aan het juiste adres!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

TNS tegelzettersbedrijf

Op zoek naar een tegelzetter in de omgeving van Deventer? TNS Tegelzetters Bedrijf is een bedrijf actief in Deventer en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het betegelen van badkamers, toiletten, gangen/lounges en keukenwanden. Wij bieden handwerk van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Wij hebben 5 jaar ervaring in alle soorten tegelwerk. Of het nu gaat om het betegelen van een marmeren vloer of het betegelen van een badkamer met mozaïek, wij zorgen ervoor dat elke klus naar uw tevredenheid wordt geklaard.
 
Wij denken graag met u mee en helpen u vlak voordat de werkzaamheden beginnen. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is het kiezen van de voegkleur.
 
 

235

Tevreden klanten

5

Aantal jaren actief

Wij geven u deskundig advies!

Tegelzetter TNS is een tegelzettersbedrijf dat inmiddels al 5 jaar actief is in deze branche. Met veel zorg en aandacht werken wij voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers aan tegelwerk voor woonkamers, badkamers en toiletten.

Hoeveel tegels heb ik nodig?

Tegelzetter TNS is een tegelzettersbedrijf dat inmiddels al 5 jaar actief is in deze branche. Met veel zorg en aandacht werken wij voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers aan tegelwerk voor woonkamers, badkamers en toiletten.

Badkamers hebben gemiddeld meer snijverlies. Dit komt doordat hier veel gewerkt wordt met symmetrie. Zo behouden we het gevoel van ruimte en kwaliteit.

Het is makkelijk om de ruimtes globaal op te meten zodat u makkelijk offertes bij ons en andere tegelzetters aan kunt vragen. Wij zullen voor aanvang altijd een afspraak inplannen om de vloeren op te meten en te controleren op vlakheid.
 
De prijzen die TNS Tegelzettersbedrijf berekend zijn per m2. Dit is incl. lijm en het tegenwoordige leveling systeem. Hierdoor zijn de vloeren super strak. Een voorbeeld hiervan is te zien op de pagina projecten. De kleur van het voegsel wordt later bepaald.
 

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

TNS Tegelzettersbedrijf in Deventer

Wij staan bekend als een vakkundig en gerenommeerd tegelzettersbedrijf. Wij verzorgen al het vloer- en wandtegelwerk op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, GWW Infra en renovatieprojecten.

Wij staan voor kwaliteit

Wanneer u kiest voor TNS tegelzettersbedrijf, kiest u voor kwaliteit. Thijs levert strak tegelwerk. Daarnaast zijn we betrouwbaar, leveren we op tijd en houden we ons aan de afspraken.

Wij beschikken over ervaren en deskundige tegelzetters, want wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van tegelwerken.
Bovendien leiden we jonge mensen op om onze kennis en ervaring aan over te dragen. Daarnaast zijn we altijd betrokken en denken we mee in oplossingen.

Wat zeggen onze klanten