Colombian Hip Dip & Bye Bye Cellutite

Colombian Hip Dip is een esthetische procedure die gericht is op het verminderen van de “dip” of indenting aan de zijkant van de heupen. Deze dip kan ontstaan als gevolg van een ongelijkmatige verdeling van vet in het gebied. De procedure kan bestaan uit liposuctie of het verplaatsen van vet naar de heupen om de dip te vullen.

Bye Bye Cellulite is een term die vaak wordt gebruikt om te verwijzen naar behandelingen die gericht zijn op het verminderen van cellulitis. Cellulitis, ook wel sinaasappelhuid genoemd, is een veelvoorkomend probleem dat ontstaat door ophoping van vet en vocht in de huid. Dit kan leiden tot een ongelijkmatige en onregelmatige textuur van de huid.

Voordelen:

Colombian Hip Dip & Bye Bye Cellutite

Enkele behandeling:

Voordeel pakket:

Touch up behandeling

Cupping by Nance & More

Gemakkelijk afspraken maken

Wij behandelen alleen vrouwen

Wij zijn gevestigd in Olst, Overijssel

Gediplomeerd en gecertificeerd

Wat is Colombian Hip Dip en hoe werkt het?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom iemand kiest voor een Colombian Hip Dip procedure. Een van de meest voorkomende redenen is ontevredenheid over de “dip” of indenting aan de zijkant van de heupen. Deze “dip” kan ontstaan als gevolg van een ongelijkmatige verdeling van vet in het gebied. De procedure kan helpen bij het verminderen van de “dip” door het verplaatsen van vet naar de heupen om de dip te vullen en zo bijdragen aan een verbetering van de esthetiek van de heupen.

Daarnaast kan een verbetering van het uiterlijk van de heupen een positieve impact hebben op het zelfvertrouwen. Ook kan de “dip” in de heupen leiden tot pijn, zoals rugpijn, deze procedure kan bijdragen aan vermindering van pijn.