Colombian Butt lift & Bye Bye Cellutite

Colombian Butt Lift, ook wel bekend als Brazilian Butt Lift, is een chirurgische proceduur die wordt uitgevoerd om de vorm en grootte van de billen te verbeteren. Het doel van deze proceduur is om de billen te verhogen en te verfraaien door het verplaatsen van vet van de heupen, buik of dijen naar de billen. 

Bye Bye Cellutite is een behandelmethode die gericht is op het verminderen van cellulitis, ook wel sinaasappelhuid genoemd. Cellulitis is een veelvoorkomend probleem dat wordt veroorzaakt door ophoping van vet en vocht in de huid. Bye Bye Cellutite behandelingen zijn gericht op het verminderen van de grootte van de vetcellen en het versterken van de huid, waardoor cellulitis minder zichtbaar wordt. 

Voordelen:

Colombian Butt lift & Bye Bye Cellutite

Enkele behandeling:

Voordeel pakket:

Touch up behandeling

Cupping by Nance & More

Gemakkelijk afspraken maken

Wij behandelen alleen vrouwen

Wij zijn gevestigd in Olst, Overijssel

Gediplomeerd en gecertificeerd

Waarom kies je voor Colombian Butt lift & Bye Bye Cellutite?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom mensen kiezen voor een Colombian Butt Lift of Bye Bye Cellutite behandeling. Een van de meest voorkomende redenen is ontevredenheid over het uiterlijk van de billen of cellulitis. De Colombian Butt Lift kan helpen bij het verhogen en verfraaien van de billen door het verplaatsen van vet van andere delen van het lichaam naar de billen. Bye Bye Cellutite behandelingen zijn gericht op het verminderen van cellulitis door de grootte van de vetcellen te verminderen en de huid te versterken.

Daarnaast kan een verbetering van het uiterlijk van de billen of het verminderen van cellulitis een positieve impact hebben op het zelfvertrouwen. Ook kan een ongelijkmatige verdeling van gewicht in de billen leiden tot pijn, zoals rugpijn, deze behandelingen kunnen bijdragen aan vermindering van pijn.