Bye Bye Cellutite

“Bye Bye Cellulite” is een product dat wordt aangeboden als een oplossing voor het verminderen van cellulitis, een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. Cellulitis is een verharding van de huid die vaak wordt geassocieerd met een “orange peel” of “cottage cheese” textuur, en kan worden gevonden op de dijen, billen en heupen.

Er zijn verschillende producten op de markt die beweren cellulitis te verminderen, waaronder crèmes, lotions, supplementen en apparaten. Bye Bye Cellulite is een van deze producten en bevat ingrediënten zoals cafeïne, retinol en sheabutter die kunnen helpen bij het verminderen van de verschijning van cellulitis.

Voordelen:

Bye Bye Cellutite

Enkele behandeling:

Voordeel pakket 30 min:

Voordeel pakket 60 min:

Cupping by Nance & More

Gemakkelijk afspraken maken

Wij behandelen alleen vrouwen

Wij zijn gevestigd in Olst, Overijssel

Gediplomeerd en gecertificeerd

Bye Bye Cellutite bij Cupping By Nance

Na het succes van de “Brazilian Butt Lift” is er nu de “Colombian Butt Lift”. Ronde, stevige billen vormen een onmiskenbaar onderdeel van het huidige schoonheidsideaal. De “Colombian Butt Lift” is de allernieuwste trend op vlak van billenlifting. In tegenstelling tot de “Brazilian Butt Lift” of Bilimplantaten, is deze behandeling pijnloos en risicoloos. Bij de “Colombian Butt Lift” maken we gebruik van intensieve vacüumtherapie. Hierbij worden de billen gelift, wordt er meer volume bekomen en de behandeling is ook uitermate efficiënt tegen cellulite. Na 6 sessies blijft het resultaat 8 à 12 maanden behouden. Voor een optimaal resultaat kan je elke 6 maanden een onderhoudssessie komen doen. Voor klanten is deze behandeling ook zeer aantrekkelijk, omdat deze –relatief- goedkoop is en pijnloos.